Jannik Hansen slår Frans Nielsen i NHL-danskermøde

07/01/2015

Jannik Hansen blev den store, da han tidligt onsdag morgen dansk tid tørnede sammen med sin landsmand Frans Nielsen i verdens bedste ishockeyliga NHL.

På hjemmebane sejrede hans hold, Vancouver Canucks, 3-2 over New York Islanders efter perioderne 1-1, 2-0, 0-1.

De to danskere fik begge knap 14 minutter på isen, men blev ikke noteret for point i forbindelse med scoringer.

Vancouver sejrede særligt i kraft af en god anden periode. Islanders reducerede til 2-3 med godt fem minutter tilbage af kampen, men formåede ikke at tvinge kampen ud i overtid.

Hos Montreal Canadiens spillede Lars Eller næsten 17 minutter i nederlaget på 2-4 hjemme til Tampa Bay Lightning. Heller ikke han kom på tavlen.

Endelig tog Mikkel Bødker del i et ydmygende nederlag på hjemmebane. Hans hold, Arizona Coyotes, tabte 0-6 til St. Louis Blues.