Japaner lægge maksimalt pres på Murray i sæsonfinalen

Japaneren Kei Nishikori står med gode muligheder for at avancere til semifinalerne ved sæsonfinalen i London, efter han torsdag vandt sin anden kamp ud af tre i turneringens gruppespil.

Han vandt med cifrene 4-6, 6-4, 6-1 over spanieren David Ferrer, der trådte ind i turneringen som reserve, fordi canadieren Milos Raonic meldte fra til sin tredje kamp grundet en skade.

Dermed lagde Nishikori maksimalt pres på skotten Andy Murray, der torsdag aften er tvunget til at slå Roger Federer i to sæt for at følge med schweizeren videre til lørdagens semifinaler.

I torsdagens første kamp fik Nishikori den bedste start på kampen og brød til 4-3, men så vågnede Ferrer op til dåd. Han ikke bare brød tilbage, men brød yderligere en gang til sætsejr på 6-4.

Igen i andet sæt tegnede Nishikori sig for det første servegennembrud, og denne gang holdt japaneren hjem og vandt sættet 6-4.

Det var første gang i ni kampe i turneringen, at en kamp blev tvunget ud i et afgørende sæt.

Tilskuerne i London har dog stadig til gode at se et spændende tredje sæt. Nishikori punkterede sættet med et servegennembrud i første parti, og Ferrer var slet ikke i stand til at svare tilbage.

Nishikori vandt overlegent og kan nu sætte sig til rette og se aftenens kamp mellem Andy Murray og Roger Federer.

Vinder Federer blot et enkelt sæt, er Nishikori klar til semifinalen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip