Jared Leto laver en "Bieber"

Det kan gå vildt for sig i Hollywood, når stjernerne pludseligt ændrer udseende. For et par år siden ændrede popstjernen Justin Bieber sin karakteristiske frisure, hvilket fik teenagepiger verden over til at gå amok.

Denne gang er det skuespilleren og musikeren Jared Leto, som har ladet lokkerne falde, og det udløser sørgende tilstande på de sociale medier. Det skriver ABC News.

- I dag siger verden farvel til, hvad der er blevet årtiets mest mindeværdige mande-knold, skrev Vogue Magazine på Twitter og henviser til, at Jared Leto var manden, der introducerede fletninger og knolde som moderigtig frisurer blandt Hollywoods mandlige stjerner.   

Andre tager dog situationen mere roligt.

- Det er ok. Hår vokser tilbage, skriver en twitter-bruger, der kalder sig Roxane Gay, som reaktion på de mange sørgende udmeldinger om Jared Letos hår. 

43-årige Jared Leto klippede sit hår og barberede sit skæg til en rolle som Jokeren i den kommende skurke-film "Suicide Squad". 

Jared Leto er også kendt som forsanger for bandet "Thirty Seconds to Mars".

Se nogle af de mange reaktioner på stjernens hårklip og Jared Letos frisurer før og efter her:

http://abcnews.go.com/Entertainment/jared-leto-cuts-hair-fans-react/stor...

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip