Jason Watt: Kevin skal slå Button godt og grundigt

Jenson Button har på det seneste været bedre kørende end Kevin Magnussen på Formel 1-teamet McLaren. Og Button er nu 20 point foran danskeren i den samlede VM-stilling.

Det skal der laves om på i denne weekends østrigske grand prix, for Magnussen er nødt til at sætte Button på plads, mener racerkøreren Jason Watt.

- Vi har set glimt af det hele tiden, men det har bare ikke lige flasket sig for Kevin. Men min forventning er, at han skal slå Button godt og grundigt denne gang, siger Jason Watt.

I sidste ende er det noget, Magnussen bliver bedømt på, når der skal vælges kørere til næste sæson, så det gælder om at slå sin teamkammerat.

- Det er simpelthen bare sådan, at din teamkammerat er din værste konkurrent og fjende, når det kommer dertil. Det er der, Kevin bliver målt og evalueret.

- Jeg kender det fra mine egne dage. Hvis det gik dårligt for en selv, så håbede man, at det også gik dårligt for teamkammeraten, for så var der ikke så meget ballade, siger Jason Watt.

Ved den første træning fredag var Magnussen lidt langsommere end Button, men det handler om at køre stærkt, når det virkelig gælder - både i lørdagens kvalifikation og i søndagens grandprix.

- Man skal passe på med at lægge for meget i den første træning. Men hvad kan vi forvente os? Nu er det jo en bane, der ikke har været kørt på i nogle år i Formel 1-sammenhæng.

- Og det gør, at Kevin på papiret burde have en god chance - også fordi han var lynhurtig i Formel Renault 3.5-løbene, da han kørte der sidste år, siger Jason Watt.

Sidste år vandt Marco Sørensen begge Formel Renault 3.5-løb i Østrig, mens Magnussen blev nummer to og tre, så han var stærkt kørende på banen.

- Kevin er den i Formel 1-feltet, der har kørt der sidst. Så fra at være rookie, så har han nu nogle løb under bæltet. Så på papiret kunne man godt tillade sig at forvente noget stort af ham.

- Han er ikke startet for godt ud. Men jeg forventer, at han skal slå Button forholdsvis konsekvent. Det synes jeg, at det er ved at være tid til, lyder det fra Jason Watt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip