Jason Watt: Magnussen bliver bedre end Button

Der har op til søndagens britiske grandprix i Silverstone været meget fokus på Formel 1-kørernes fremtid. Og hos McLaren er det endnu uvist, hvem der skal have de to sæder i næste sæson.

Danske Kevin Magnussen er rookie og har gjort det godkendt, mens veteranen Jenson Button har skuffet en smule i de første otte grandprixer.

Magnussen er inden søndagens britiske grandprix placeret på en samlet 10.-plads med 29 point, mens Button er oppe på ottendepladsen med 43 point.

Alligevel regner racerkøreren Jason Watt med, at Magnussen sidder mest sikkert i sædet hos McLaren.

- Mine penge er stadig på Kevin i det lange løb. Det er manden med speeden, som man skal have.

- Kevin bliver bedre til alt det andet, når han får mere erfaring. Button bliver ikke hurtigere. Han har toppet, hvis man må være så fræk, siger Jason Watt.

I løbet af 15 sæsoner er det blevet til hele 259 grandprixer for 34-årige Button, mens 21-årige Magnussen kun har kørt otte, men det er ikke afgørende, vurderer Jason Watt.

- Button er ikke hurtigere næste år og næste år igen. Det er Kevin, som bliver hurtigere og bedre.

- Hvis man ikke har færdigudviklet sig efter over 250 grandprixer, så er der et eller andet galt. Button er færdigudviklet.

- Han er den gode, gamle erfarne bjørn, der netop skal køre den hjem på erfaring. Og det har han også været god til, lyder det fra Jason Watt.

Magnussen har været tæt på at hente flere point, end det er blevet til, og det skyldes manglende rutine og uheld, mener Jason Watt.

- Jeg synes ikke, at Kevin har kørt over evne eller været for ivrig. Kevin har været lidt småuheldig. Han har ikke været heldig, det har han ikke været indtil videre.

- Omvendt har Button været heldig flere gange. Det er ikke lige faldet ned i skødet på Kevin endnu, siger Jason Watt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip