Jay-Z får en undskyldning

Balladen startede, da politiet tilbageholdt to unge mandlige kunder, som havde købt dyrt ind hos Barneys i New York og blev anklaget for tyveri. Begge mænd var sorte og de måtte begge igennem hårde forhør, der gik på, hvordan de havde råd til deres respektive indkøb.

Den offentlige debat inddrog hurtigt Jay-Z, som netop havde indgået en aftale med kæden. Rapperen blev opfordret til at trække sig fra det planlagte samarbejde om en herretøjskollektion, der skulle sælges hos Barneys op mod jul til fordel for hans velgørende orgaisation Shawn Carter-fonden.

Jay-Z afviste imidlertid at handle under pres. Han ville først træffe en beslutning, når sagen var fuldt belyst, hvilket udløste en underskriftsindsamling, som næsten 25.000 fans nu har deltaget i for at få hiphop-stjernen til at afbryde samarbejdet.

Nu går Barneys’ administrerende direktør Mark Lee ind i sagen med en
undskyldning: »Vi beklager dybt, at de nylige begivenheder har taget opmærksomheden fra det fremragende arbejde, Shawn Carter-fonden udretter, og vi tilbyder Mr. Carter vores mest oprigtige undskyldning«, udtaler han.

Det er fortsat uafklaret, hvad der sker med Jay-Zs julekollektion.

 

Dagens Gossip