Jeanette Ottesen sørger for nyt EM-guld i gyser

En hundreddel af et sekund. Så lille var afstanden mellem nummer et og to i kvindernes 100 meter butterfly ved svømme-EM i Berlin, men marginalerne var på dansk side.

Efter en gyseragtig afslutning kunne Jeanette Ottesenn lade sig hylde som europamester efter at have taget fusen på svenske Sarah Sjöström, der ellers har markeret sig som en af mesterskabernes store profiler.

Ottesen lagde som vanligt hårdt ud og holdt et fint forspring til der var svømmet 75 meter, men så satte Sjöström slutspurten ind, og det udviklede sig til et uhyre tæt opløb.

Men danskeren slog håndfladen i kanten lige akkurat før svenskeren, og dermed fik Ottesen revanche for nederlaget på den halve distance tidligere på ugen.

Dermeder det igen blevet en stor dansk aften i Velodromen i den tyske hovedstad.

Torsdag var det Viktor Bromer og Mie Ø. Nielsen, der sørgede for danske guldmedaljer, og fredag har først Rikke Møller Pedersen og siden Jeanette Ottesen gjort dem kunsten efter.

Danmark er nu oppe på fem guld og en sølvmedalje ved mesterskaberne, der fortsætter indtil på søndag.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip