“Jeg er pædofil - ikke et monster”

Todd Nickerson blev født uden en højre hånd.

Det ledte til mange drillerier og en følelse af at stå udenfor det sociale fællesskab - selvom det også betød, at han blev kreativ og dygtig til at tegne. Men han blev også født med et træk, som han føler, er langt mere uretfærdigt.

Hans seksuelle orientering er rettet mod børn. Det forklarer han i et længere indlæg på Salon, hvor han går i kødet på opfattelsen om, at alle pædofile begår overgreb.

- Jeg har fået den mest uheldige seksuelle orientering. En præference for en gruppe af mennesker, som er juridisk, moralsk og psykologisk ude af stand til at gengælde mine følelser og lyster. Hvem er jeg? Rart at møde dig. Mit navn er Todd Nickerson, og jeg er pædofil, skriver han.

Han holder fast i, at han ikke er et monster på grund af sin seksualitet.

- Selvom “pædofili” og “sexovergreb” ofte er blevet forvekslet i medierne, og at der er nogle overlap, er en pædofil basalt set en, som er seksuelt tiltrukket af børn. Det er det. Der er ikke nogen indbygget grund til, at han er mødt til at reagere på sine lyster med virkelige børn. Nogle pædofile gør det helt sikkert, men mange af os gør ikke. Fordi det store tabu holder os gemte, er det umuligt at vide, hvor mange pædofile, som ikke begår overgreb, der er derude. Men det tyder på, at der er mange af os, og vi lider for ofte i stilhed. Derfor har jeg besluttet mig for at sige noget, skriver Todd Nickerson videre.

Læs også: Pædofil voldtægtsforbryder får en brutal velkomst til livet i fængslet

Selv oplevede han kun en enkelt gang i sin barndom at få overskredet sine seksuelle grænser. Men han beskriver det som en ikke særligt traumatiserende begivenhed.

En ven af familien stak sin hånd ned i Todd Nickersons bukser. Efterfølgende fortalte han sin bedstemor, hvad der var sket. Vennen så han aldrig igen.

- Det er let at antage, at pædofili altid opstår af en tidlig seksualisering eller overgreb, og der er helt klart en forbindelse i nogle sager. Men beviser tyder på, at der ikke er en formel, som pædofili kan spores tilbage til. For hver pædofil, der blev misbrugt som barn, er der en anden, som ikke blev det, mener han.

Uanset, hvordan det er opstået, ønsker han større åbenhed omkring problematikken.

- Vi har denne seksualitet, og modsat de fleste seksualiteter, er der ingen etisk måde, vi kan tilfredsstille vores lyster på. Vores ønsker og følelser er dødsdømte fra starten. Hvor andre former for kriminalitet kan blive tilgivet, kan samfundet ikke række hånden til overgrebsmænd. Jeg forstår hvorfor, men det gør ikke byrden lettere at bære, især ikke for de af os, som har en minimal eller slet ingen lyst til voksne, skriver Todd Nickerson.

Han håber, at folk i stedet for at udelukke pædofile, som ikke agerer på deres følelser, vil støtte dem.

- Behandl os som mennesker med et massivt handicap, vi skal leve med, ikke monstre. Hvis vi skal klare os i verden uden at begå overgreb, har vi brug for din hjælp. At lytte til mig er en begyndelse, slutter han.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip