"Jeg havde 12 orgasmer om dagen!"

For mange er orgasme lig med ren nydelse. Men Liz fra Seattle er lette over, at hun ikke har haft en i over et år.

Hendes mærkværdige lidelse kom ud af det blå i forbindelse med sex. En halv time efter var hendes orgasme ikke længere sjov. Hun prøvede blandt at hoppe på stedet, drikke et glas vin og tage allergiemdicin, men hun og kæresten Eric kunne ikke finde på noget, der kunne stoppe orgasmen. Deres eneste mulighed var en tur på skadestuen.

- At blive nødt til at gå mens jeg havde orgasme, var som at gå i gelé. Det var meget svært, fortæller Liz til TLC-programmet Sex sendte mig på skadestuen.

Læs også: Sexologen svarer: Sådan giver du hende bedre oralsex

Lægerne kunne ikke hjælpe, og orgasmerne begyndte at komme helt op til 12 gange dagligt, i nogle tilfælde i helt op til tre timer.

- De første cirka fem minutter var behagelige. De fleste, som ikke har været gennem sådan noget, tror, at en halv time lang orgasme, en timelang orgasme ville være en fed oplevelse. Indtil man så oplever noget som det her, siger Liz.

Hendes læger havde svært ved at stille en diagnose og spurgte, om hun var sikker på, at kæresten Eric ikke havde givet hende stoffer. Det var dog ikke tilfældet.

Læs også: Dette kan være årsagen til din manglende sexlyst

I stedet fandt man ud af, at Liz var bipolar, men at man havde troet, at det blot var en depression. Hun fik medicin mod depression, som forværrer sygdommen multi-orgasmisk dysfunktion.

Liz får nu medicin får både sin dysfunktion og sin bipolare lidelse.

- Jeg kom ned på kun at få dem dagligt, så én hver anden dag, så fik hjem dem ugentligt, og så var det måske en gang om måneden. Det tog omkring fire-fem måneder, før de var helt under kontrol, og det er nok et år siden, at jeg har haft en, siger Liz og tilføjer, at hun i dag har et lykkeligt sexliv.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

)

 

Dagens Gossip