Jelling Musikfestival klar med det endelige program

Elo Christoffersen

11 år siden

|

22/03/2013

Dagens topnyheder

Jelling Musikfestival er nu klar med det endelige program og de sidste navne er på plads. De skal gøre den 25. Jelling Musikfestival til en stor fest med musik fra seks scener.

Blandt de sidste navne er der tale om blandt andet Tolsgaard & Pretzmann, Niels Skousen, Jacob Bellens (I Got You on Tape) og den nye fremadstormende pop duo Noah, samt en lang række andre artister.

- Vi er meget glade for at kunne præsentere programmet for den 25. Jelling Musikfestival. Vi er en alsidig festival og ser det som vores fornemste opgave at præsentere musik for enhver smag og med årets line-up kommer vi hele vejen rundt og vi glæder os til at være vært for en stor musikalsk fest den sidste weekend i maj, lyder det fra Lars ”Charlie” Mortensen.

Som spydspidser for programmet er store navne som canadiske Bryan Adams, danske VOLBEAT - der spiller en af deres tre danske sommerkoncerter på Jelling -, samt Nephew, der sidste år udsendte pladen Hjertestarter. Herudover kan man opleve navne som Rasmus Seebach, Lukas Graham, Burhan G, Mads Langer, Kim Larsen, Klumben og Raske Penge, KATO og mange flere.

25 års jubilæumsshow

Den første Jelling Musikfestival løb af stablen i 1989, hvor hovednavnet på den primitive træscene den sidste lørdag i maj, var gøgleren Erik Clausen. Siden har Jelling Musikfestival langsomt men sikkert vokset sig til landets tredje største festival med omkring 30.000 publikummer.

Det fejres med et stort anlagt Jubilæumsshow søndag eftermiddag på Store Scene.  Her vil en række store danske kunstnere præsentere publikum for en perlerække af hits, der har henrykket publikum gennem Jelling Musikfestivals 25 årige levetid.

I alt bliver der omkring 90 koncerter i dagene 23. – 26. maj.