Jennifer Aniston afslører sin vægt

Skrevet af admin

11/08/2014
Man spørger aldrig om en kvindes vægt. Den lektie har mange mænd sikkert lært, men nu røber superstjernen Jennifer Aniston lidt kryptisk hvilket tal, der står på hendes badevægt.- Jeg har det allerbedst, når jeg vejer mellem 49 og 51 kg., afslører den 164 cm. høje "Venner"-stjerne i et interview til Yahoo! Beauty.- Jeg vil rigtig gerne tabe to kg. for at ramme min idealvægt, siger hun kryptisk. Med den kommentar siger en hurtig hovedregning, at Aniston vejer omkring 53 kg. Skuespillerinden ved, at det som 45-årig kræver ekstra meget sved i træningslokalet og en streng diæt for at holde kroppen toptrimmet og ramme det for hende ideale antal kilo på badevægten.- Jeg forsøger at finde en fornuftig balance. Jeg elsker brød, men min krop kan simpelthen ikke tolerere kulhydrater mere, siger hun og fortæller, at hun spiser brød, hvis hun virkelig skal synde.Derudover takker Aniston sin fars græske gener for sin stadige babyfine hud og udseende.- Min far er 81 år og har ikke en rynke. Det samme havde min 95-årige bedstemor heller ikke.Udover gode gener består Jennifer Anistons skønhedskur af regelmæssig motion, meditation, masser af vand, søvn og plejende cremer, selvom hun tidligere har afsløret, at hun prøvet at få en foryngende Botox-sprøjte. Men skønhedssprøjter har hun dog forsvoret, at hun aldrig nogensinde prøver igen.- Min forlovede (skuespilleren Justin Theroux, red.) har sagt, han vil sætte en pistol for panden af mig, hvis jeg rører mit ansigt på den måde igen.Når man taster Jennifer Anistons højde og drøjde ind i BMI-formularen, som viser forholdet mellem højde og vægt, er resultatet, at "Venner"-stjernen er lige nøjagtig helt normalvægtig, selvom hun stadig gerne vil smide to kg.Newspaq

Mest læste i dag

Man spørger aldrig om en kvindes vægt. Den lektie har mange mænd sikkert lært, men nu røber superstjernen Jennifer Aniston lidt kryptisk hvilket tal, der står på hendes badevægt.

- Jeg har det allerbedst, når jeg vejer mellem 49 og 51 kg., afslører den 164 cm. høje "Venner"-stjerne i et interview til Yahoo! Beauty.

- Jeg vil rigtig gerne tabe to kg. for at ramme min idealvægt, siger hun kryptisk.

Med den kommentar siger en hurtig hovedregning, at Aniston vejer omkring 53 kg.

Skuespillerinden ved, at det som 45-årig kræver ekstra meget sved i træningslokalet og en streng diæt for at holde kroppen toptrimmet og ramme det for hende ideale antal kilo på badevægten.

- Jeg forsøger at finde en fornuftig balance. Jeg elsker brød, men min krop kan simpelthen ikke tolerere kulhydrater mere, siger hun og fortæller, at hun spiser brød, hvis hun virkelig skal synde.

Derudover takker Aniston sin fars græske gener for sin stadige babyfine hud og udseende.

- Min far er 81 år og har ikke en rynke. Det samme havde min 95-årige bedstemor heller ikke.

Udover gode gener består Jennifer Anistons skønhedskur af regelmæssig motion, meditation, masser af vand, søvn og plejende cremer, selvom hun tidligere har afsløret, at hun prøvet at få en foryngende Botox-sprøjte. Men skønhedssprøjter har hun dog forsvoret, at hun aldrig nogensinde prøver igen.

- Min forlovede (skuespilleren Justin Theroux, red.) har sagt, han vil sætte en pistol for panden af mig, hvis jeg rører mit ansigt på den måde igen.

Når man taster Jennifer Anistons højde og drøjde ind i BMI-formularen, som viser forholdet mellem højde og vægt, er resultatet, at "Venner"-stjernen er lige nøjagtig helt normalvægtig, selvom hun stadig gerne vil smide to kg.

Newspaq