Jennifer Aniston havde den værste hårstil

Skrevet af Aller Media

|

27/11/2013

Dagens topnyheder

Den 44-årige skuespiller Jennifer Aniston fortæller nu, at hun havde sin værste hårstil, mens hun var teenager.

Den tidligere Venner-stjerne vedkender, at hendes hår blev klippet helt katastrofalt, da hun var yngre, fordi hun prøvede billige frisører af, og fik farvet sit hår med dårlig hårfarve.

- Jeg plejede ikke mit hår ordentligt, og jeg havde nogle af de værste frisurer, du kan forestille dig med nogle af de værste farver, siger hun til avisen Daily Telegraph.

Jennifer Aniston havde en hanekam

Den mørkhårede skønhed fik tidligere på måneden klippet sine lange lokker af til fordel for en smart, blond page-frisure, men det er meget ulig, hvad hun engang fik gjort for sit hår.

- Jeg havde en billig, dyb bordeauxfarve, der falmede til orange, og så var der dengang, jeg fik lavet en mini-hanekam i en salon i centrum af New York som klippede for 30 kroner, siger Jennifer Aniston.

Jennifer Anistons bedste slanketip på IN.dk

Skuespilleren plejer sit hår

I dag bruger skuespilleren produkter fra mærket Living Proof for at holde sit hår i topform, og desuden bærer hun så lidt makeup som muligt.

- Lad os bare sige, at jeg var lidt for tyk som teenager til at have en korthårsfrisure. I dag har jeg langt hår, og det er let at pleje med serien fra Living Proof og de fleste dage, bruger jeg bare en vippebukker og tager en klat lipgloss på, siger skuespilleren.

Læs om ti stilikoner over 40 år på IN.dk

 Jennifer Aniston er både medejer af og talsmand for hårplejefirmaet Living Proof.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk Aller Media