Jenson Button: Det er specielt at køre på Silverstone

Der er et Formel 1-grandprix, som alle englændere glæder sig lidt mere til end andre.

Og for Kevin Magnussens McLaren-makker, Jenson Button, bliver det en kæmpe oplevelse at køre weekendens grandprix på den berømte racerbane Silverstone.

- Det er altid meget specielt at køre dette grandprix. For alle kørere er Silverstone et specielt grandprix. Det er en fantastisk bane, og der er altid fuldt hus, uanset om solen skinner, og det er varmt, eller det regner, og vinden blæser.

- Det er især specielt for os britiske kørere. Uanset om man gør det godt eller ej, så får man støtte fra tilskuerne. Jeg ser meget frem til det, siger Button på et pressemøde.

Sammen med de øvrige Formel-kørere ser Button frem til at prøve banen af fredag til træning, og forhåbentlig kan McLaren hente nogle opmuntrende resultater.

- Nu må vi se. Hele holdet arbejder hver dag for at gøre det bedre. Vi er ikke, hvor vi gerne vil være. Vi er ikke, hvor McLaren plejer at være, og det ved vi.

- Det er derfor, vi arbejder meget hårdt for at gøre det bedre i fremtiden, lyder det fra Button.

Button har endnu ikke prøvet at vinde på Silverstone i karrieren, og han sender da også straks favoritrollen over på landsmanden Lewis Hamilton fra Mercedes, nummer to i den samlede stilling.

- Jeg vil personligt mene, at alt presset hviler på Lewis, siger Button til stor morskab for de fremmødte journalister og fotografer på Silverstone.

- For os på McLaren vil det blive tricky at komme på podiet. Men det vil være fantastisk at få en brite på podiet. Tilskuerne vil gå helt amok, og det vil jeg gerne se.

- Det vil helt sikkert blive svært, men vi vil også give det et forsøg, fastslår Button.

British Grand Prix afvikles på søndag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip