Jesper Hansen overlistet to gange i Evian-nederlag

20/10/2013

Den tidligere FC Nordsjælland-keeper Jesper Hansen fik lørdag chancen i mål for Evian i den bedste franske fodboldrække.

Klubbens normale førstevalg Bertrand Laquait er ude med en skade de kommende uger, og derfor skal danskeren forsøge at gribe chancen.

Første opgave var lørdagens opgør på hjemmebane mod Guingamp, og det gik knap så godt, da Hansen lukkede to mål ind i 1-2-nederlaget.

Evian, der også havde Daniel Wass med i startopstillingen, så ellers længe ud til at få point ud af opgøret, men to sene Guingamp-scoringer blev afgørende. Nicolas Benezet havde ellers bragt Evian foran efter 25 minutter.

Lille med Simon Kjær i midterforsvaret vandt med 1-0 ude over Montpellier. Kjær gjorde sig blandt andet bemærket med en advarsel i slutningen af første halvleg.

Den tidligere FC København-træner Ariël Jacobs fik lørdag sin debut på bænken for bundholdet Valenciennes, der fik 2-2 ude mod Rennes.

Evian indtager en placering lige over nedrykningsstregen med ni point efter de 10 første spillerunder. Simon Kjærs Lille er nummer tre med 20 point. Paris Saint-Germain topper rækken med 24 point.