Jesper Hansen venter stadig: Vil være stort at få debut

Evian-målmand Jesper Hansen har været inde omkring landsholdet de seneste to og et halvt år, men han har endnu ikke fået sin debut.

Når Danmark torsdag aften møder Ungarn i Debrecen, så vil enten Kasper Schmeichel eller Stephan Andersen vogte målet. Landstræner Morten Olsen har lagt op til, at det sandsynligvis bliver Schmeichel eller Andersen, der fremover vil blive Danmarks førstekeeper.

- Jeg har været med i et godt stykke tid, og det er superfedt.

- Der er rigtigt, at der er fokus på de to andre, selv om der har været spørgsmål omkring rollen som målmand, siger Jesper Hansen.

- Jeg prøver bare at levere varen og kæmpe mig så tæt på, som jeg kan. Hvis jeg på et tidspunkt kan få debut, så vil jeg være glad, men for mig handler det om at vise, at jeg er i god form, og at Olsen kan bruge mig, siger målmanden.

Jesper Hansen skiftede for et år siden fra FC Nordsjælland til Evian i fransk fodbold. Den 29-årige målmand er tilfreds med sit første år i sin nye klub.

- Det er gået godt personligt for mig. Jeg fik en del kampe i efteråret, hvor den anden keeper var ude med en skade.

- Han kom tilbage, og jeg blev sat på bænken i starten af 2014 og var ude i et par måneder, hvor holdet ikke vandt i 10 kampe.

- Jeg arbejdede hårdt for at få pladsen tilbage og har spillet de sidste 14 kampe og er mødt op i landsholdslejren med en overlevelse i den franske liga efter nogle gode kampe, siger Jesper Hansen.

- Jeg var også ude i FCN på et tidspunkt, og jeg har brugt en del af det, jeg lærte dengang. Jeg er glad for, at jeg har bevist, at jeg kunne komme tilbage på holdet, siger han.

Jesper Hansen var første gang inde omkring landsholdet i slutningen af 2011, hvor han sad på tribunen som ekstra gardering i en venskabskamp mod Sverige.

Torsdagens opgør i Debrecen fløjtes i gang klokken 20.15.

/ritzau/

 

Dagens Gossip