Jesper Jensen før Skjern-gensyn: Kan ikke selv spille

Jesper Jensen har om nogen et stort kendskab til Skjern Håndbold, hvor han i mange år frem til sidste sommer var en stor profil.

Lørdag står den tidligere landsholdsplaymaker i spidsen for Aalborg Håndbold, som hjemme i Gigantium tager imod netop Skjern i Herre Håndbold Ligaen.

Jesper Jensen glæder sig til gensynet, men mener, at man skal passe på med at overdrive betydningen af, at han tidligere har været i klubben.

- Jeg kender mange af spillerne, men jeg kan ikke selv udføre det på banen.

- Jeg kan forsøge at forklare over for mine spillere, hvilke forcer Kasper Søndergaard og Henrik Møllgaard (to af Skjerns landsholdsprofiler) har.

- Men mange andre har før set video med dem uden at have kunnet stoppe dem alligevel, og det har jeg selv været glad for tidligere. Nu må vi se, om jeg kan give de rigtige dessiner til mine spillere, og om det er nok til at stoppe dem, siger Jesper Jensen.

Skjern-træner Ole Nørgaard glæder sig til gensynet med sin tidligere spiller. Også han tænker, at det ikke behøver at være en kæmpe fordel for Aalborg.

- Selvfølgelig har Jesper et stærkt førstehåndsindtryk af mange af vores spillere, eftersom han selv har spillet sammen med dem.

- Men det er ikke anderledes set fra hverken vores eller Jespers side, at det er Skjern og Aalborg der mødes, siger Ole Nørgaard.

Både Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold har fire point for tre kampe i Herre Håndbold Ligaen.

/ritzau/