Jesper Jensen: Jeg kunne ikke sige nej til Aalborg

Skrevet af admin

|

27/11/2013

Dagens topnyheder

Den tidligere landsholdsspiller i håndbold Jesper Jensen tøvede ikke, da han blev tilbudt jobbet som cheftræner for Aalborg Håndbold fra næste sæson.

- Det var for stor en chance at lade gå forbi, siger 36-årige Jesper Jensen om jobbet hos de forsvarende danske herremestre.

Jesper Jensen blev præsenteret onsdag, og han får en treårig kontrakt med mesterholdet.

- Det er en af Danmarks aller største klubber, så det er et af de helt store job i dansk håndbold. Et job som dette er noget af det, jeg er gået efter som træner.

- Jeg vil gerne nå op til toppen, men at det så skulle gå så stærkt, havde jeg ikke forventet. Men nu lå den lige foran mig, så jeg tænkte, at denne mulighed var jeg nødt til at forfølge, selvom det er gået lidt hurtigt, siger han.

Jesper Jesper stoppede først sin aktive karriere i Skjern efter sidste sæson. I denne sæson er han træner for Vejen EH i Dame Håndbold Ligaen.

Den tidligere playmaker afløser Nikolaj Jacobsen, som i næste sæson skifter til Rhein-Neckar Löwen i den tyske Bundesliga.

- Jeg var lidt overrasket, da jeg fik tilbuddet fra Aalborg, men jeg har også så meget selvtillid, at jeg synes, at klubben har lavet et godt valg.

- Det er fedt, og jeg ved, at jeg bliver udfordret til grænsen, og det er fint med mig. Selvom nogle vil synes, at det var et overraskende valg, så synes jeg, at Aalborg og jeg er et godt match, siger Jesper Jensen.

Han er ikke bange for at miste fokus på Vejen i den igangværende sæson.

- Det er intet problem. Jeg har 100 procent Vejen-kasketten på resten af sæsonen, og det, at jeg stopper til sommer, betyder, at jeg er endnu mere opsat på at lave et godt resultat og aflevere et godt projekt videre, når jeg stopper i Vejen, siger Jesper Jensen.

/ritzau/