Jesper Jensen: Solidt forsvar skal give sejr i Frankrig

Aalborg Håndbold er et såret dyr, når holdet i weekenden drager til Frankrig for at slikke sine sår.

Nordjyderne skal nemlig forsøge at finde oprejsning for et stort nederlag til Århus Håndbold i onsdags, når de søndag møder Dunkerque i Champions League.

Hele 13-3 til aarhusianerne var cifrene efter første halvleg, og det endte med et nederlag på 16-23.

Jesper Jensens tropper er derfor ikke draget til Frankrig med den store selvtillid i bagagen. Men cheftræneren har en plan for, hvordan kufferten kan fyldes med en sejr, inden turen igen går hjem til Nordjylland.

- Når vi ser bort fra kampen i Aarhus i onsdags, har vi fået en tilfredsstillende start på sæsonen, og frem for alt har vores defensiv været stærk. Der er vi på et internationalt niveau, siger Jesper Jensen til klubbens hjemmeside.

Han forventer, at Aalborg-spillerne er klar til de fysiske prøver, som franskmændene kan sætte Jensens mandskab under.

- Vi ved, at vi i de internationale kampe får lov at gå mere til den rent fysisk, end vi har fået hidtil i ligaen. Vi har fysikken til det, og vi har et hold med mange spillere med erfaring fra mange europæiske kampe, siger Jesper Jensen.

Aalborg-træneren er dog klar over, at det ikke bliver nemt at få point med hjem fra Frankrig.

- Dunkerque er et hold med fysisk stærke spillere og et meget homogent mandskab uden de store individualister. Deres kvalitet er ikke til at tage fejl af, så vi skal spille op til vort allerbedste for at få point med hjem, siger Jesper Jensen til klubbens hjemmeside.

Kampen mellem Aalborg og Dunkerque fløjtes i gang søndag klokken 15.10.

Senere søndag spiller KIF Kolding København mod Flensburg-Handewitt. Den kamp begynder klokken 16.50.

/ritzau/

 

Dagens Gossip