Jesper Steinmetz hyldes i udlandet for letpåklædt billede

Det er ikke bare herhjemme, at vejret har kaldt på sparsom beklædning og strandture. Også Washington, hvor Jesper Steinmetz er korrespondent for TV2, er et hedt sted at befinde sig.

Men når vi ser Steinmetz i skjorte, slip og jakke på tv-skærmen ser vi ikke, at han er mere sommerligt klædt på på underkroppen.

Læs også: Numse-ups: Dansk TV-værts bukser revnede på scenen

Men en bruger af det sociale medie Reddit var tilfældigvis til stede, da Steinmetz gjorde sig klar til at sende fra græsplænen foran det hvide hus, og han tog et billede af journalisten, der var iklædt shorts og klipklappere.

- Det sjove er, at hans cykel ligger ved siden af ham. Hans kameramand fortalte mig, at han var cyklet dertil fra stranden, skriver brugeren megaluren på Reddit.

Billedet har på kun fem timer fået knap 5000 likes og over 1000 kommentarer. Det er også røget på det britiske nyhedsmedie independent.co.uk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Steinmetz så ud til at være færdig med sit indslag, da billedet blev taget af Redditor megaluren, han foldede sine noter og knappede sin blazer op, og var formentlig på vej til at drikke margaritaer fra en frisbee på en nærliggende bar, skriver den britiske journalist.

Se billedet her:

 

Dagens Gossip