Jess Thorup: Det kan blive stort i Esbjerg

Esbjerg fB har både søde og bitre pokalminder med modstanderen i semifinalerne i DBU Pokalen, Brøndby IF.

I 2006 vandt EfB en uforglemmelig semifinale med 5-2 på Esbjerg Stadion, og med en Brøndby-sejr på 1-0 i returopgøret var den samlede sejr aldrig i fare. 1. maj 2008 stod de to mandskaber over for hinanden i finalen i Ekstra Bladet Cup i Parken, og her vandt Brøndby med 3-2.

EfB-cheftræner Jess Thorup vil ikke spekulere i, hvilken af de tre mulige semifinalemodstandere der styrkemæssigt ville have været mest gunstig at møde. I stedet glæder han sig over udsigten til at møde Brøndby ude først.

- Først og fremmest er det glædeligt, at vi har spillet os i semifinalen, og at vi har en kæmpegulerod for spillerne i begyndelsen af forårssæsonen. At vi spiller den første kamp på udebane er fint, for så kan returopgøret blive en stor kamp for vores fans og Esbjerg. Det er to hold med gode pokaltraditioner, der mødes, siger Jess Thorup.

Han tilføjer, at der styrkemæssigt kan ske meget med holdene på fire måneder, og at der er udsigt til tætte kampe i begge semifinaler mellem modstandere, hvor ingen rigtigt skiller sig afgørende ud.

Første semifinalekamp spilles 10. eller 11. april i Brøndby og returopgøret to uger senere på Blue Water Arena.

 

Dagens Gossip