Jess Thorup vil gerne være A-landstræner

U21-landsholdets cheftræner, Jess Thorup, vil gerne på et tidspunkt stå i spidsen for det danske A-landshold, hvis muligheden byder sig.

Det siger han til DR Sporten.

- Selvfølgelig vil jeg det. Det siger sig selv. Hvis der er nogen, der synes, at jeg skal være A-landsholdstræner, så er jeg den første til at sige ja.

- Det skal jeg ikke lægge skjul på, men jeg er sindssygt glad for det job, jeg har nu, for jeg har haft en fantastisk rejse med det her hold, siger Jess Thorup.

I øjeblikket er Dansk Boldspil-Union (DBU) ved at finde ud af, hvem der skal afløse Morten Olsen som landstræner, når Olsen stopper efter EM-slutrunden næste år, hvor Danmark i øjeblikket ligger lunt i svinget til at være blandt de deltagende nationer.

Samtidig har Jess Thorup, der lørdag aften blev slået ud af semifinalen ved U21-EM, kontrakt med DBU frem til 2017, men han er altså åben for at konvertere den til en kontrakt længere oppe i hierarkiet.

Han understreger dog, at hans fokus er på kvalifikationsturneringen til U21-EM i 2017, der begynder til efteråret, samt til OL i Rio de Janeiro næste år.

/ritzau/

 

Dagens Gossip