Jim Lyngvild bekender: Jeg kører som død og helvede

Jim Lyngvild fortæller i en video, der er optaget bag rattet i sin bil, på Facebook, at han i et halvt år ikke har kunnet køre bil, da politiet har frakendt ham kørekortet.

I den tid har Jim Lyngvild haft sin kæreste til at køre ham rundt, hver gang han skulle ud som modeekspert, forfatter, designer eller som skaberen bag cremer. Alene fordi, han simpelthen en dag kørte for stærkt.

Han indrømmer i videoen, at han kører som død og helvede. Og nu har han lært af sin fejl og vil brede budskabet om at sænke farten på de danske landeveje.  

- Det har været modbydeligt, især fordi jeg bor på landet, ikke at have sin frihed til bare at køre, siger Jim Lyngvild om en af ulemperne ved at mangle sit kørekort. 

- Jeg kunne have været til fare for medtrafikanter og til fare for børn der gik på gaden. 

- Jeg har lært, at det er bedre at komme fem minutter senere frem, end slet ikke at komme frem. 

Se videoen med Jim Lyngvilds tilståelse her: 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Jim Lyngvild.

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip