Jim Lyngvild i syv sind over mystisk ufo: Hvad er det her?

I går aftes spærrede tv-kendissen Jim Lyngvild for alvor øjnene op, da han kiggede op på aftenhimlen ved sit hjem, vikingborgen Ravnsborg, på Sydfyn. Her fik han nemlig øje på noget usædvanligt, som fik ham til at hente kameraet. 

"Ok, hvad SATAN er det, der den seneste times tid har svævet over Ravnsborg - MEGET langt ude. Det mest nærliggende er jo en satellit, men til hvad?", sådan skrev Jim Lyngvild i går aftes ved 22-tiden på sin Facebookprofil, hvor han også postede dette billede.

LÆS OGSÅ: Video: Folk ignorerer lille pige, der er blevet væk

Ifølge bt.dk fortæller Jim Lyngvild, at objektet hele tiden flyttede sig og skiftede farve til blandt andet blå, gul og rød.

Det mærkelige syn har vækket den assertroende kendis' nysgerrighed og har fået ham til at støvsuge google for at finde ud af, hvad det er, han har taget billeder af.

LÆS OGSÅ: 26 døde: Dræbende feststof er kommet til Danmark    

- Det lignede først bare en stjerne, men så kunne jeg se, at den havde en helt anden form. Først tænkte jeg, at nu havde jeg løst gåden om liv andre steder i rummet, siger Jim Lyngvild til bt.dk.

Siden det mystiske billede landede på Facebook, er det væltet ind med kreative bud på, hvad det er, der er overgået Lyngvild i aftes.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

"Det er dit moderskib, der er kommet for at hente dig hjem", skriver en kæk person på Facebook.

Se billedet i fuld størrelse her:
 

 

Dagens Gossip