Jim Lyngvild sigtet for at overtræde våbenloven

Velvidende, at peberspray er ulovligt i Danmark, lagde Jim Lyngvild i formiddags et billede af sin nye "bjørnespray" på Facebook.

Jim Lyngvild får støtte fra Stig Elling: Jeg har også peberspray

- Jeps, jeg fik mange dejlige fødselsdagsgaver i går, men den vildeste er nok bjørnesprayen med en rækkevidde på seks meter! Jeps, den er forbudt, men der vil jeg skide... Hellere straf end hoppesår i ansigtet! skrev Lyngvild.

Læs også: Trist barndom og voldelig pornofar gjorde Jim Lyngvild til homoseksuel

Og det blev hurtigt meldt til politiet.

- Da det er uomtvisteligt, at bjørnespray er ulovligt, kunne vi lige så godt få gjort noget ved det med det samme, siger vagtchef ved Fyns Politi, Lars Thede, til Ekstra Bladet.

De konfiskerede tre pebersprays og sigtede Jim Lyngvild for at overtræde våbenloven. Og det lod Lyngvild ikke passere i stilhed:

Læs også: Jim Lyngvild dropper Copenhagen Pride efter udtalelse om bøssekarle

- I GUUUUUDER DU er en taber...!

- Dig der netop har anmeldt mig til politiet for ulovlig våbenbesiddelse, tror du selv du har vundet...? Tror du at du har gjort samfundet en tjeneste, ved at fratage mig retten til at beskytte mig selv... Hold nu KÆFT nogle små sko du går i, når du ikke har andet at tage dig til...! Og du skal vide, at du ALDRIG får mig i knæ... aldrig... jeg tager gerne straffen, bøden og pletten på straffeattesten, for JEG har taget affære i en verden, der er ved at løbe helt af sporet, men hvor få tør stå op og beskytte sine medmennesker mod psykopater. Du er en krøbling der ALDRIG får gennemslagskraft, men hey, jeg holder sgu af dig alligevel... jeg kan nemlig godt rumme andre mennesker, også dem der forsøger at få mig ned med nakken, skrev Jim Lyngvild på Facebook.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

I den efterfølgende debat tilføjer han, at politifolkene var yderst elskværdige, og at hans vrede ikke er rettet mod dem, men mod de, der meldt ham til politiet.

 

Dagens Gossip