Jim Lyngvild Undskylder: Har solgt verdens dyreste natcreme

29/10/2012 10:23

Sara Christiansen

Nyheder

Mest læste i dag

Søndag meddelte Jim Lyngvild på Facebook at han havde begået en kæmpe brøler, da han på Shopping Bazaren i Esbjerg, lige havde solgt en 50 ml. natcreme med brændenælde og slangegift fra sit mærke Raunsborg til en herre.

Men der skete en fejl på dankortterminalen, og der blev trukket 329.002,25 kroner fra herrens konto.

- Der skete det, at jeg tastede beløbet ind på dankortterminalen, og kunden skulle så taste sin kode ind, hvorefter jeg overrakte ham dankortterminalen. Det fumlede han en del med - det gik faktisk helt i kludder. Han rev kortet ind og ud et par gange og så fumlede han lidt mere rundt, og trykkede til sidst godkend. Han må have ramt nummertasterne et par gange i processen, forklarer Jim Lyngvild til Ekstra Bladet, der først senere opdagede, at kunden havde fået lov til at betale 329.002,25  kroner for cremen.

Klik her og vind en lækker dagens.dk t-shirt

Jim lagde straks et opslag ud på Facebook, hvor han bad kunden henvende sig til ham vedrørende fejlen.

- Vi opdagede det først, da vi printede kvitteringer ud, efter messen var slut. Det var en ældre herre og han må have en hel del friværdi opsparet på sin konto - for handlen er gået igennem. Han får sig nok noget af en overraskelse, når banken ringer mandag morgen. De vil jo nok mene, at det er en dyr creme. Men jeg ved, at den virker, og at den er det værd, lyder det fra Jim Lyngvild.

Efterfølgende har Jim, som en joke, skrevet, at manden kunne få et tilgodebevis på beløbet, hvilket har skabt stor røre inde på Facebook. Men Jim svarer igen på sin charmerende og ligefremme måde, og lader folk forstå, at det altså bare var skrevet i sjov.

 

Foto: Facebook