Jim Stjerne: Det ser spændende ud i Brøndby

Brøndby har ifølge det nyvalgte bestyrelsesmedlem Jim Stjerne Hansen en spændende fremtid.

På torsdagens generalforsamling blev den 60-årige tidligere generalsekretær i Dansk Boldspil-Union valgt til Brøndbys bestyrelse sammen med række andre topchefer fra dansk erhvervsliv.

- Man er inde i en positiv udvikling. Brøndby har jo og har altid haft et stort potentiale, og det ser spændende ud.

- Jeg glæder mig til at blive en del af det, siger Jim Stjerne Hansen.

Mens resultaterne på fodboldbanen er blevet bedre gennem det seneste år, så har klubben en række økonomiske udfordringer.

Selv om det sidste år lykkedes at afværge en konkurs gennem to aktieudvidelser, så endte 2013 i et minus på 39,7 millioner kroner. Forventningerne til 2014 er nogenlunde de samme.

Jim Stjerne Hansen, der var med til at gøre DBU til en god forretning, mener, at det er for tidligt at tale om løsninger på klubbens økonomiske udfordringer.

- Vi er lige blevet konstitueret og vi skal mødes - også med den daglige ledelse - og sætte nogle pejlemærker for fremtiden, siger han.

Det var den tidligere formand, Aldo Petersen, og den nyvalgte formand, Jan Bech Andersen, der har lokket den tidligere DBU-chef til Brøndby.

- Jeg blev kontaktet Aldo og Jan og tog et par samtaler med dem. De syntes, at jeg kunne bidrage med noget positivt, og det er jeg glad for.

- De er inde på, at jeg har indsigt i både dansk og international fodbold efter mange år års arbejde i DBU. Det gælder både sportsligt og forretningsmæssigt, siger Jim Stjerne Hansen, der endte med at takke ja.

- Hvis jeg skulle tilbage til noget fodboldledelse i Danmark, så skulle det være her, hvor jeg stammer fra.

Han regner ikke med, at den nuværende Brøndby-bestyrelse bliver lige så synlig i medielandskabet som den forhenværende.

- Man vil nok se en anden stil, og jeg ved, at den nye formand har en lidt anden tilgang til det.

- Brøndby skal først og fremmest køres af den daglige ledelse, og vi skal bakke op og være sparringspartnere, siger Jim Stjerne Hansen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip