Jim Stjerne Hansen takker i dag af hos DBU

I dag, fredag 20. december, har Jim Stjerne Hansen sidste arbejdsdag som generalsekretær i Dansk Boldspil-Union (DBU).

- Det er min sidste dag på kontoret. Jeg er i gang med at pakke og gennemgå mine sagsmapper og give dem videre til mine kolleger. Det er en speciel oplevelse, siger DBU's mangeårige generalsekretær.

Siden 1988 har han haft jobbet, og det bliver vemodigt at sige farvel til kontoret i Brøndby, fortæller han.

- Ja, det er en smule vemodigt, når man har været på en arbejdsplads i næsten 26 år. Personalet og jeg nød en brunch sammen tidligere i dag, men ellers har jeg brugt tiden på at tømme ud i alle mine ting, siger 60-årige Jim Stjerne Hansen.

Spørgsmål: Hvordan bliver det at gå ud af døren hos DBU for sidste gang?

- Det bliver nok lidt specielt, for DBU har været en del af mit liv i mange år og vil fortsat have en stor plads i mit liv.

- Men omvendt har jeg en tro på, at jeg nok skal finde en masse spændende indhold til mit liv i de kommende år, siger Jim Stjerne Hansen.

Han kommer fortsat til at have noget med fodbold at gøre. Han bliver siddende som viceformand i disciplinærudvalget hos det europæiske fodboldforbund (Uefa), og til sommer drager han til VM i Brasilien.

Her er Jim Stjerne Hansen af det internationale fodboldforbund (Fifa) blevet udpeget som match-koordinator i en af værtsbyerne.

Som en af sine sidste store opgaver i DBU forlængede Jim Stjerne Hansen i sidste uge kontrakten med landstræner Morten Olsen for yderligere to år frem til sommeren 2016.

Fredag kom det desuden frem, at DBU og Parken har indgået en ny aftale, så landsholdet også i de kommende to kvalifikationsturneringer spiller hjemmekampe i Parken.

/ritzau/

 

Dagens Gossip