Joachim B. Olsen ser gerne DF gå i regering

Joachim B. Olsen kalder valgresultatet for "fantastisk" og glæder sig både på partiets vegne og på et personligt plan over den fremgang, man oplever i Liberal Alliance.

- Det er et helt fantastisk valg, hvor vi får nogle virkelig gode kandidater ind, som kommer til at bidrage til bredden til vores gruppe, siger Joachim B. Olsen til Ritzau.

Det umiddelbare spørgsmål efter valget, der ser ud til at give blåt flertal, er, hvorvidt Liberal Alliance skal indgå i en kommende regering.

- Det har jeg tiltro til, at Anders Samuelsen kan finde ud af, siger Joachim B. Olsen.

- Men på et personligt plan ser jeg gerne, at Dansk Folkeparti går i regering. Det er lidt som om, at det at sidde i regering har en disciplinerende effekt på et parti, siger han.

Omkring midnat med mere end 90 procent af landets stemmer talt op, står Liberal Alliance til at få 7,5 procent af stemmerne, hvilket er partiets bedste resultat nogensinde, efter at det i 2011 fik 5,0 procent af stemmerne.

Joachim B. Olsen ser også ud til at få et godt valg, efter at der har været en smule tvivl om, hvorvidt man kunne genvinde sit mandat i Københavns Omegns Storkreds.

Men det ser det altså ud til, at den tidligere medaljevinder ved OL formår.

- Det er jo altid fantastisk at blive valgt, men næsten mere fantastisk at blive genvalgt, siger Joachim B. Olsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip