Joachim Löw er skuffet efter uventet nederlag i Dublin

Tyskland skulle kun bruge ét point i udekampen mod Irland for at sikre kvalifikationen til næste sommers EM-slutrunde i Frankrig. I stedet løb verdensmestrene ind i et 0-1-nederlag i Dublin, og det skuffede landstræner Joachim Löw.

- Det var et uventet og fuldstændig unødvendigt nederlag. Jeg kan ikke klandre holdet for ikke at kæmpe, men du må holde hovedet koldt og score de afgørende mål. Vi dominerede kampen igennem, men fik intet ud af dominansen, siger Joachim Löw efter kampen ifølge Reuters.

Søndag aften venter der tyskerne en hjemmekamp mod Georgien, og den skal domineres, så der ikke opstår fejl, forsikrer forsvarsspilleren Mats Hummels, der til dagligt spiller i Dortmund.

- Vi havde vores chancer, men de udnyttede den eneste chance, de havde. Irland fik det optimale ud af hver situation. Nu kan det blive meget tæt i den sidste kamp, og vi bliver nødt til at være dominerende mod Georgien og ikke lade noget ske, siger han.

Mens tyskerne hang med hovedet efter nederlaget, var Irlands landstræner Martin O'Neill meget stolt af sit holds præstation.

- Hele holdet var fremragende. Det var et fantastisk mål. En historisk sejr, en fantastisk sejr og spillerne fortjener det, men vi har stadig en stor udfordring om et par dage, siger han.

Med sejren har Irland 18 point ligesom Polen. De to hold mødes søndag i Polen, mens Tyskland tager imod Georgien.

/ritzau/

 

Dagens Gossip