Joakim Ingversen bliver vært på DR Ultra

På DR Ultra vil man engagere børn i deres eget, og hinandens liv. Det skal den 25-årige Joakim Ingversen være med til, og han ser glad og forventningsfuldt frem til den nye rolle.  

Børn er megaseje
- Jeg har altid godt kunne tænke mig at lave børne-tv. Børn er så ligefremme og ærlige. Det, synes jeg, er megasejt, og det er fedt at arbejde med. Og så laver DR det sejeste børne-tv, hvor man involverer børnene og ikke undervurderer dem, siger Joakim Ingversen og fortsætter:

- Hvis jeg var en frisk lille knægt i dag, ville jeg helt sikkert også se Ramasjang og DR Ultra, når den kommer, siger Joakim Ingversen.
Han kan blandt andet kan skrive tidligere ’Bingo-Banko’-vært på TV 2 og vinder af ’Vild med dans’ på sit cv, ligesom han er DJ og én af Danmarks bedste wind- og kitesurfere.

Børnenes eget perspektiv

Joakim Ingversens første opgave som vært bliver et helt nyt program, hvor man set fra børnenes eget perspektiv sætter fokus på blandt andet skilsmisse, kærlighed, savn, ensomhed, handicap og mobning.

I programmet får en gruppe børn mulighed for at ”stikke af” et par dage og få en helt særlig oplevelse, samtidig med at de får mulighed for at hjælpe hinanden.

Man skal hjælpe hinanden
Som vært skal Joakim Ingversen sørge for, at børnene husker programmets eneste regel: Man skal hjælpe hinanden.   

- Jeg tror ikke nødvendigvis altid, at børn får mest ud af voksne råd, når de tumler med noget. De er faktisk rigtig gode til at hjælpe hinanden, og de føler sig tit bedre hørt og forstået, når de deler problemer med andre børn, der har samme udfordringer, siger Joakim Ingversen og fortsætter:

- Min rolle bliver at støtte dem og minde dem om, at vi skal hjælpe hinanden. Og selvfølgelig sørge for, at vi har det superhyggeligt og sjovt også, slutter Joakim Ingversen.  

En positiv forskel i børns liv

Ifølge DR Ultras kanalredaktør Kirstine Vinderskov er ambitionen med den nye børnekanal at give de større børn noget, de ikke har haft før – nemlig deres helt eget public service-tilbud, som stiller skarpt på børnenes virkelighed.

- På DR Ultra vil vi engagere børn i deres eget og hinandens liv, og vi mener, det er vigtigt, at vi tør snakke om de svære ting på en åben og ærlig måde, dér hvor det kan være med til at gøre en positiv forskel i børns liv,  siger Kirstine Vinderskov og fortsætter:

- Samtidig skal der også være masser af plads til det sjove, overraskende og legende. Det kræver selvfølgelig nogle supergode værter, og Joakim passer rigtig godt til DR Ultra og det, vi vil med kanalen, slutter Kirstine Vinderskov.

DR Ultra, som bliver DRs tilbud til de større børn, går i luften i første kvartal af 2013, som en del af en større kanalomlægning, hvor ambitionen blandt andet er at styrke DRs tilbud til børn og unge.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip