Jønsson: Ikke skyggen af straffespark

AGF var fredag aften på besøg i Randers, hvor det blev til et smerteligt nederlag på 1-4. Gæsterne var ellers fint med i kampen langt hen ad vejen, men blev altså slået af ærkerivalerne.

Gæsterne kom bagud i første halvleg, da Jens Jønsson begik straffespark på Mikael Ishak. Den unge AGF’er var dog dybt forundret over dommen, som han først troede var til hans egen fordel.

- Jeg kommer først på bolden og bliver tacklet, så jeg ligger først og tror, at det er frispark til mig. Jeg har et kæmpe blåt mærke på mit ben, hvor han rammer mig, siger en fortørnet Jønsson.

- Det er mit klare indtryk, at jeg er forrest og får en størrelse 45 ned over skinnebenet. Der er ikke skyggen af straffespark, og den kendelse kan jeg kun grine af, siger han.

Men selvom holdet fik udlignet og egentlig spiller en god kamp, så kan man ikke bortforklare fire mål, ifølge spilleren.

- Jeg synes, at vi spiller fint og kommer godt tilbage. Der var nogle kendelser, der ikke gik vores vej, men det kan vi ikke bortforklare fire mål med, siger han.

Cheftræner for AGF, Morten Wieghorst, må dog tage hatten af for modstanderen, som han ser som et stærkt hold.

- Det er en enorm svær udebane, og vi må erkende, at Randers over de seneste sæsoner har gjort det bedre end AGF. De scorer derudover nogle flotte mål, og det må man respektere.

- Men jeg synes, at vi spiller en fin første halvleg på mange måder. Det er dog en dødssynd at lukke et mål ind lige inden pause, som vi gjorde. Det må aldrig ske, siger han.

Træneren var mindst lige så overrasket og fortørnet over straffesparket, men vil lade det op til dommeren at vurdere kendelsen.

- Jeg gider ikke engang kommentere det. Jeg synes bare, at det er grotesk, og jeg håber, at dommeren selv forholder sig til det, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip