Joey Moes største drøm bliver opfyldt

Som ni-årig satte sangeren Joey Moe sig for at gå efter drømmen som popstjerne. Nu 20 år senere er fyren med den amagerkanske opvækst aktuel med sit sjette album - og han er en meget lykkelig mand.

- Jeg tør næsten ikke sige det, men hvis jeg bliver kørt ned af en bil i morgen, vil jeg ligge med et skævt smil. For jeg har simpelthen så meget taknemmelighed over, at have nået det, jeg har, siger Joey Moe, der dog også har kæmpet hårdt for at skabe sig sin drømme-karriere.

- Jeg har haft meget travlt med at nå toppen hele mit liv. Vejen har været meget frustrerende, og jeg har kravlet og kravlet og skubbet lidt, indtil jeg kom herop og er dér, hvor jeg er nu, siger popsangeren.

Den halvt hawaiianske og halvt danske sanger droppede sågar at gå i gymnasiet for at kunne øve sine sangevner maksimalt. Men drømmene om popstjernelivet var anderledes end de fleste andres.

- Selvfølgelig planlagde jeg, hvad jeg skulle sige i takketaler, når jeg vandt en pris. Men det var i højere grad de små ting, jeg drømte om, som at stå med store høretelefoner på og synge ind i en særlig mikrofon, som jeg havde set stjernerne gøre det, når de indspillede deres plader. Drømmene handlede om alle sanserne bag, og dem har jeg prøvet nu. Bare vildere, siger den 29-årige popsanger.

Joey Moe havde nemlig ikke regnet med, at hans musikevner skulle dreje i andre retninger end bare sangen.

- Jeg havde ikke troet, at jeg selv nogensinde skulle producere. Ellers havde jeg gået til klaver, da jeg var lille. Men det er virkelig fedt, når der er mere at byde på, og man hele tiden sætter et ekstra led og flere nuancer på, fortæller rapperen.

Det er første gang nogensinde Joey Moe har produceret sit album selv. Udviklingen har da også gjort, at det er nogle andre ting popsangeren lægger vægt på i dag, frem for dengang han udgav sit første album "Moetown" i 2006.

- På mit første album ville jeg virkelig gerne vise, at jeg kunne frasere og synge godt. I dag er jeg fuldstændig ligeglad, for det handler ikke længere om, om jeg kan synge eller ej. Jeg rapper også, jeg snakker, jeg skriver og jeg producerer. Nu er det en kasse fyldt med alle mulige ting, siger popstjernen.

Joey Moes nye album "Joey" er ude 15. september.

Newspaq

 

 

Dagens Gossip