Johan Absalonsen: Et mirakel at vi får point

Sønderjyske slap mandag aften væk fra Aarhus med et enkelt point, efter at holdet ikke viste meget i løbet af kampen.

Det var dermed svært at kende Sønderjyske, der har leveret fine resultater i denne sæson og kunne spille sig op på en delt tredjeplads med en sejr.

Det skete ikke, og Sønderjyskes Johan Absalonsen mente efter kampen, at det var et lille mirakel, at holdet overhovedet fik kæmpet sig til 0-0.

- Vi halsede efter AGF i stort set hele kampen og var på hælene det meste af tiden. Vi havde ikke bolden ret meget, og når vi havde den, så smed vi den væk med det samme.

- AGF var bedre end os, og det var et mirakel, at vi kunne forsvare og holde nullet i gennem hele kampen. Vi kæmpede heroisk, selvom vi hurtigt måtte erkende, at det ikke ville fungere. I stedet måtte vi forsvare os, og det gik, siger Absalonsen.

Han havde svært ved at sætte en finger på, hvorfor Sønderjyske var så skidt kørende i netop denne kamp.

- Jeg har svært ved at pege på, hvad der var anderledes i forhold til tidligere kampe. Der var intet, der fungerede i vores eget opspil, og AGF kunne let spille uden om os.

- Det var i hvert fald ikke godt nok, og det skal gøres bedre, siger Sønderjyske-spilleren.

Bolden var for det meste overladt til AGF, og det skyldtes simpelthen, at Sønderjyske ikke magtede at holde på den, ifølge træner Jakob Michelsen.

- Jeg kan jo finde tusind fejl i sådan en kamp, for vi var slet ikke gode i denne kamp. For eksempel smed vi bolden væk hver gang, vi havde den, og vi magtede simpelthen ikke at holde på den.

- Jeg vil i stedet rose drengene for at kæmpe med alt, hvad de havde, på en skidt dag over for et godt AGF-hold. Vi er meget lykkelige for det ene point, siger Michelsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip