John Nielsen: Nu er Magnussen superstjernen

Skrevet af admin

17/03/2014

Dagens topnyheder

Den tidligere topkører John Nielsen er ikke overrasket over, at Danmarks nye Formel 1-stjerne endte på podiet i sit første grandprix.

Kevin Magnussen er af samme racerkører-støbning som blandt andre Michael Schumacher og Ayrton Senna - et naturtalent med et rat i hænderne og en gaspedal ved foden, mener John Nielsen.

- Magnussen er i Formel 1, og nu er han superstjernen. Der er en gang imellem denne her én ud af en million. Hvorfor kan Messi lige lave den finte bedre end andre? Det ved man ikke.

- Magnussen er et talent på højde med en Schumacher, en Sebastian Vettel og en Senna. Det er der ingen tvivl om, siger John Nielsen.

Magnussen endte som nummer tre i sin debut, men da Daniel Ricciardo blev diskvalificeret, rykkede Magnussen op på andenpladsen - kun overgået af tyske Nico Rosberg fra Mercedes.

Diskvalifikationen betød også, at Magnussens holdkammerat, Jenson Button, fik tredjepladsen.

McLaren har dermed fået en solid start på sæsonen, hvilket er meget vigtigt for et hold i Formel 1.

- Der er nok ikke noget, der er vigtigere. Én ting er at føle, at man kan nå toppen, men noget andet er, at få det bekræftet. Alt, hvad McLaren gør lige nu, er med super energi, mener John Nielsen.

- Sidste år havde McLaren en bil, der ikke kunne få point overhovedet. Nu ser det ud som om, at de har en bil, som er konkurrencedygtig. Det er jo et fantastisk grundlag, siger han.

Men midt i Magnussen-fascinationen er John Nielsen også imponeret over Mercedes og vinderen i Melbourne, Nico Rosberg.

- Som kører er han absolut en af de fem bedste i Formel 1. Han bekræfter kun det, som Mercedes har vist i forårssæsonen. De har virkelig været dominerende. Og det var de også her, siger John Nielsen.

/ritzau/