John Travolta og Kirstie Alley i nyt samspil

De storhittede i »Det er mig der snakker«-filmene og 20 år efter den sidste skal John Travolta og Kirstie Alley nu spille sammen igen, denne gang på TV.

Han påtager sig en gæsterolle i sin tidligere filmkones nye komedieserie »Kirstie’s New Show«, der kommer på skærmen til vinter.

Når indspilningen begynder efter sommerferien, bliver Alley også genforenet med sine gamle kolleger Rhea Perlman og George Wendt alias Carla Tortelli og Norm Peterson i »Sams bar«. De får begge centrale roller i historien om en tidligere Broadway-stjerne, som under arbejdet med en ny forestilling genoptager kontakten med den søn, hun engang bortadopterede.

Travolta dukker op som scenearbejder og ekskæreste til skuespillerindens figur.
»Jeg glæder mig til at spille sammen med Kirstie igen. Det er altid en fornøjelse at være omgivet af folk, du respekterer både professionelt og personligt«, hedder det i en udtalelse fra »Pulp Fiction«-stjernen.

Alley kan også skrive Kristin Chenoweth, Kristen Johnston og Cloris Leachman på rollelisten, ligesom de fordums »Seinfeld«-stjerner Jason Alexander og Michael Richards medvirker.

Alley og Travolta indledte samarbejdet i 1989 med »Det er mig der snakker« og sluttede af med »Det er os, der snakker nu« fra 1993.

 

Dagens Gossip