Johnny Depp sælger sit sommerhus i Sydfrankrig: Skal det være dit?

Sommeren er skudt i gang, og du venter måske stadigvæk på at finde det helt rigtige sommerhus til at slappe af i.

Og nu er det her. Skuespiller Johnny Depp har sat sin franske St. Tropez-villa til salg. Det bekræfter Depps ejendomsmægler Alexander Kraft fra Sotheby's International realty i Frankrig.

Men dette hus er ikke som alle andre. Dette franske villavidunder spreder sig på godt 150.000 hektar, så der er langt til naboerne.

Huset er sat til salg for godt 160 millioner danske kroner og består af 12 bygninger inklusiv et hovedhus, en række gæstehuse, egen kirke og café og et værksted.

Du får altså ikke bare et hus. Du får en hel landsby i det sydlige og romantiske Frankrig.

Den 52-årige skuespiller Johnny Depp købte det majestætiske sommerparadis i 2001, og ifølge Depps ejendomsmægler skal huset sælges for at lukke et andet særligt Paradis-kapitel i "Pirates of the Caribbean"-stjernens liv.

Sammen med skuespillerens tidligere kæreste Vanessa Paradis og deres to børn, Lily-Rose og Jack, har Johnny Depp tilbragt mange sommerferier i deres egen franske landsby, Plan de la Tour. Men nu er det nye tider.

Men nu håber skuespilleren på, at en ny familie kan få glæde af paradiset.

- Johnny håber, at en anden familie vil nyde ejendommen, og at den vil bringe den samme glæde til de nye ejere, som den har bragt ham, fortæller Alexander Kraft officielt igennem Sotheby's realty.    

Johnny Depp og Vanessa Paradis gik fra hinanden efter et 14 år langt forhold i 2012, og Johnny Depp giftede sig med skuespillerinden Amber Heard i begyndelsen af 2015. 

Se billederne af Johnny Depps sommerhus her.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip