Johnny Mølby: Ingen problemer med vores position

18/04/2016 07:46

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Viborg har med otte spillerunder tilbage i Superligaen 19 point ned til nedrykning og ti point op til medaljer.

Selv om klubben skulle komme ind i en dårlig stime, er det både svært for dem at rykke ned eller få medaljer, men det er holdets cheftræner fint tilfreds med.

- Jeg har ingen problemer med, at vi er i ingen-mands-land som oprykker i stedet for at kæmpe om overlevelse indtil næstsidste spillerunde.

- Det er rigtig fint, at vi har den afstand ned, og det giver jo muligheder for at prøve nogle ting, siger Johnny Mølby.

- Vi var godt klar over, at kunne vi have vundet, så kunne vi have forsøgt at komme længere op i midterfeltet, men der går i hvert fald nogle uger, før vi har kontakt, siger han.

Viborg tabte 1-5 til OB søndag, men det er ikke manglende motivation, som er årsag til, at holdet havde svært ved at præstere mod fynboerne.

- Jeg køber ikke, at vi manglede motivation. Det er sportsfolk, vi skal være ærgerrige og sultne for at præstere hele tiden, siger Mølby.

Holdets anfører Mikkel Rask er enig med sin træner i, at det er rart, at Viborg ikke er i risiko for at rykke ned, selv om holdet ikke har så meget at spille for.

- Vi skal ikke bare stille os tilfredse. Vi skal hele tiden prøve at videreudvikle os, og det vil vi også rigtig gerne. Der skal prøves på at bygge sten på det, som vi har gjort hidtil.

- Selvfølgelig vil vi gerne kæmpe med om et eller andet, men det er jo også dejligt, at vi ikke er i fare for at rykke ned, for så kan vi spille lidt mere frit, siger Mikkel Rask.

/ritzau/