Jonas Dal efter 2-2 i Hobro: Fedt at være tilbage

23/04/2016 21:29

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Jonas Dal var tilbage på sin gamle hjemmebane i Hobro, da hans Esbjerg-mandskab lørdag eftermiddag spillede 2-2 mod Hobro. Alt i alt var det en god oplevelse for Esbjerg-træneren, der følte sig godt taget imod.

- Det var en god oplevelse, for jeg blev taget godt imod. Der var masser af smil, og det har været super fedt at være tilbage i Hobro, siger Jonas Dal.

Han understreger dog, at da kampen først gik i gang, så handlede det om fodbold.

- Da kampen gik i gang, var alt, som det plejer. Der var 22 spillere på banen og en dommer, så det blev bare en fodboldkamp, og jeg tænkte ikke rigtig over, hvem vi spillede imod, siger han.

- Det er en professionel verden. Det er kun sejre, der tæller, og det er ligegyldigt, hvem vi spiller imod.

Derfor ærgrer han sig også over, at det ikke blev til fuldt udbytte i kampen, som Esbjerg førte indtil langt ind i overtiden, hvor Anders Holvad sendte Hobro på 2-2.

- Vi lå til sejren langt inde i overtiden, så det er ærgerligt, at vi ikke formåede at holde den. Vi vidste, at det ville blive et slagsmål, og vi troede, at vi var hjemme, men så gik det galt til sidst, siger Jonas Dal.

Jeppe Brinch er ligesom sin træner ærgerlig over, at det ikke blev til tre point, når de lå til sejren.

- Det var noget værre pis. Det kunne næsten ikke være værre. Vi troede, at vi skulle vinde den her, så vi kunne komme op og presse de andre hold, men så fik de et ærgerligt mål til sidst, og det er næsten ikke til at bære, siger Jeppe Brinch.

Næste opgave for Jonas Dal og Esbjerg er mandag den 2. maj, hvor OB gæster Esbjerg i Alka Superligaen.

/ritzau/