Jonas Dal vil forme sin Esbjerg-trup i transfervinduet

Tidligere på sæsonen fyrede Esbjerg Niels Frederiksen som træner for klubben og hentede i stedet Jonas Dal ind som afløser.

Han blev kastet direkte ind i turneringen, men i vinterpausen har han mere tid til at få kigget sin trup igennem, og han forventer, at der kommer til at ske en masse i transfervinduet.

- Der sker selvfølgelig nogle ting. Vi ved, at Michael Almebäck skal tilbage til Brøndby, Hans Henrik Andreasen stopper, og vi får Andreas Nordvik efter nytår, men der sker helt sikkert en masse i transfervinduet, siger Jonas Dal.

Esbjerg-træneren forudser også, at deres trup bliver revideret, men de planer er klubben ikke kommet så langt med endnu.

- Der kommer en vinterpause, hvor der er nogle, der skal ud og nogle, som skal ind, men hvad, der skal ske i transfervinduet fra vores side, er kun på tegnebrættet, og det er ikke noget, jeg på nogen måde kan udtale mig om.

- Der er nogle spillere, som ikke har spillet så meget, som de synes, de burde. De vil måske gerne væk.

- Vi skal dem, om de kan se en fremtid i Esbjerg, men den samtale, vil være dum at tage i pressen, siger Jonas Dal.

Søndag erfarede TV3 Sport, at Kim Aabech er et emne i den vestjyske klub. Det er et rygte, Esbjerg-træneren ikke kender noget til, men han vil dog ikke afvise det skifte.

- Det kan jeg ikke nikke genkendende til. Der er en masse rygter, og det er sikkert ikke det eneste rygte, vi kommer til at kommentere.

- Lige nu er det et spørgsmål om at finde de rigtige, men hvis det er muligt, så kunne det da godt være, at det kan komme på tale, men det er ikke konkret på nogen som helst måde, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip