Jonas jubler: Mit kæreste eje er fundet igen

Sent i går aftes fik den 23-årige fysioterapeutstuderende fra Odense, Jonas Berner Bruun, en glædelig nyhed, der fik ham til at juble. Politiet havde lokaliseret hans bil, der blev stjålet tirsdag morgen.

- I aftes kl. 21.30 blev jeg ringet op af Fyns Politi, der fortalte, at en mand havde fundet min bil i Otterup (nord for Odense red.), fortæller en meget glad Jonas Berner Bruun til Dagens.dk.   

LÆS OGSÅ: Efterlysning: Hjælp Jonas med at finde hans kæreste eje

I en fart tog Jonas til Otterup for at hente sin flaskegrønne Mini Cooper, der er som et barn for ham. Ved bilen ventede to civile betjente på Jonas, for at sikre sig, at den rette ejermand fik bilen igen.

- Bilen er intakt, pånær mindre kosmetiske skader efter indbruddet. Sidevinduet er smadret, og nummerpladerne mangler. Den ene dør er brudt op og har fået lakskader. Og tændingslåsen er også brudt op, forklarer Jonas Berner Bruun til Dagens.dk. 
 
LÆS OGSÅ: Sex-brøler på Facebook: Christina delte noget, hun ikke skulle have offentliggjort

Det var en mand i Otterup, der fik øje på Jonas' bil, som holdt på et grønt område skjult under en presenning. Han kontaktede politiet, fordi han havde set efterlysningen af bilen på Facebook.

- Jeg er rigtig glad for at have fået den tilbage, jeg er enormt lettet, det kunne være endt langt værre. Og så er jeg meget taknemlig for at folk delte min og Dagens.dk's efterlysning på Facebook. Tak er kun et lille ord, for den store hjælp jeg har fået gennem jer alle, siger Jonas Berner Bruun, der snart går i gang med at udbedre skaderne, til Dagens.dk og tilføjer:

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Jeg har kørt den tilbage i garagen, hvor den nu står tørt og sikkert igen.

Den 23-årige fysioterapeutstuderende købte bilen i 2008, dengang var bilen et lig, men Jonas brugte utallige timer og mange penge på at restaurere sin Mini Cooper. Den gennemrestaurerede bil endte med at komme i flot stand med hvidt tag, to tynde hvide striber langs siden, udbyggede glasfiber skærme og grøntonede ruder.

Se billeder af Jonas og bilen her:

 

Dagens Gossip