Jonatan Spang giver en million DVD'er væk - gratis

Et usædvanligt samarbejde mellem komikeren Jonatan Spang og SuperBrugsen betyder, at en million kunder kan få hans seneste show gratis på DVD. 

Det er det anmelderroste show “Bryllup”, som dagligvarekæden vil dele gratis ud til kunderne. Normalt er prisen for en premiere DVD omkring 150 kroner, men fredag den 28. og lørdag den 29. november deler SuperBrugsen DVD’erne ud til kunderne uden at kræve betaling.

”Dagligvarebutikkernes tilbud til kunderne har de seneste år udviklet sig i en lidt kedelig retning, hvor det også til jul har handlet om en flad fokus på priser på de samme varer. Vi vil gerne bidrage med en stemning af hygge, fællesskab og giverglæde,” siger kædedirektør Kenneth Pedersen, SuperBrugsen.

Den utraditionelle premiere er blevet trykt i det største oplag nogensinde på DVD.

”Jeg er superglad for, at så mange danskere kan få en dejlig julegave. Jeg er talblind, og derfor gik det helt galt, da jeg selv skulle bestille DVD´erne hjem. Så jeg er meget glad for SuperBrugsens friske måde at være på,” siger Jonatan Spang.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip