José Mourinho og to andre smidt ud i Chelsea-drama

24/10/2015

Chelsea-manager José Mourinho fik rodet sig ud i nye problemer, da hans kriseramte hold lørdag tabte for femte gang i Premier League i denne sæson.

Den portugisiske manager blev sendt på tribunen på grund af en episode i pausen, da de regerende mestre tabte 1-2 ude til West Ham.

Dermed er det sandsynligt, at José Mourinho bliver idømt karantæne.

Indskiftede Andy Carroll blev helten for hjemmeholdet, da han 12 minutter før tid steg til vejrs og headede kampens afsluttende scoring ind bag Asmir Begovic i gæsternes mål.

Første halvleg blev dramatisk, og den udstillede et Chelsea-hold i store problemer.

Efter 17 minutter bankede Mauro Zarate West Ham i spidsen, da han udnyttede returbolden efter et hjørnespark til at passere Asmir Begovic med et skud i det korte hjørne.

Føringen var fortjent nok, eftersom hjemmeholdet havde domineret fra begyndelsen af kampen.

Ti minutter før pausen fik tilhængere af mållinjeteknologi noget at juble over.

West Hams Manuel Lanzini var ved at sende bolden over sin egen målstreg, men offensivspilleren fra Argentina fik sparket bolden væk.

Bolden så egentlig ud til at være i mål, men billederne fra Hawkeye-systemet viste, at den akkurat ikke havde passeret målstregen.

Få minutter senere kunne Manuel Lanzini have scoret i den anden ende, men hans lob gik over mål.

Dramaet i første halvleg kulminerede i de afsluttende minutter.

Først fik Chelseas Cesc Fabregas underkendt en scoring for offside, hvilket fik José Mourinho til at brokke sig.

Og lige før pausen måtte gæsternes Nemanja Matic forlade banen med et rødt kort, efter at han kom for sent i en aktion og pådrog sig sin anden advarsel.

Cesc Fabregas og John Terry fik begge gult kort af dommer Jonathan Moss, da de brokkede sig efter kendelsen, der ellers så okay ud.

Også Chelseas assisterende træner Silvino Louro blev så arrig, at dommeren sendte ham op på tribunen.

Dér stod José Mourinho også fra begyndelsen af anden halvleg, ifølge Sky Sports fordi han var blevet bortvist for en episode i pausen.

Det varsler nye problemer for den portugisiske manager, der slæber rundt på én kamps betinget stadionkarantæne fra Det Engelske Fodboldforbund (FA), fordi han tidligere i sæsonen har udtalt sig nedsættende om en dommer.

José Mourinho kunne dog glæde sig over at se Gary Cahill udligne til 1-1 efter 56 minutter.

Opskriften var igen et hjørnespark, hvor bolden faldt ned foran Chelsea-forsvareren, der scorede.

West Ham pressede mod Chelseas ti mand, og det gav bonus, da Andy Carroll afgjorde kampen.

Chelsea har blot 11 point efter ti kampe i Premier League, mens West Ham kom op på 20 point, hvilket rækker til en andenplads efter Manchester City.