Jubilar Lars Eller scorer i sejr mod sin tidligere klub

21/11/2014

Ishockeyspilleren Lars Eller fortsætter sin scoringsstime i NHL-ligaen.

Torsdag stod han for det sidste mål, da hans klub Montreal Canadiens på hjemmebane slog St. Louis Blues med 4-1.

For Eller var det af flere grunde specielt at score i netop denne kamp. Således var det hans jubilæumskamp nummer 300 for klubben.

Desuden har Lars Eller en fortid hos St. Louis, hvor han spillede sine første NHL-kampe tilbage i sæsonen 2009/10. Det var første gang i fem forsøg, at han blev noteret for point mod sin tidligere klub.

Otte minutter før tid i tredje periode cementerede han med sit sjette mål i sæsonen sejren, der ellers ikke lå i kortene fra start.

St. Louis vandt første periode 1-0, men Montreal vandt både den anden og tredje med 2-0.

Også Jannik Hansen kom på tavlen, da han udlignede til 2-2 for Vancouver Canucks i nederlaget på 3-4 til Anaheim Ducks efter straffeslagskonkurrence.

Han scorede på landsmanden Frederik Andersen, der vogtede målet for Anaheim. Jannik Hansen er nu noteret for fem mål i denne sæson.