Julehandel på nettet hitter hos danskerne

I en ny undersøgelse fra Epinion for Boozt.com, svarer op mod 70 procent i undersøgelsen, at de køber deres gaver på nettet. 

Trygge ved nethandel
- Danskerne er blevet mere trygge ved at købe ting på nettet. De væsentligste barrierer for at handle på nettet er for længst revet ned, og i dag vælger danskerne det, der er nemmest for dem. Især i julen, hvor mange har travlt, siger Peter G. Jørgensen, markedsdirektør i Boozt.com.

Salgsrekord denne jul
- Vores salg her op til jul er eksploderet, og vi har allerede slået salgsrekord to dage i december i år. Det er over al forventning, siger Peter G. Jørgensen.

Resultaterne fra undersøgelsen viser desuden,at kvinderne, mere end 30 procent, køber tøj, sko og smykker på nettet.

Elektronik og hvidevarer er populære indkøb hos mændene, 41 procent af de 56- til 75-årige køber elektronik og hvidevarer på nettet, mens det kun gælder for 31 procent af dem mellem 18 og 35 år.

Helt i top er dog de kulturelle pakker, op mod 55 procent af de adspurgte, shopper film, musik og bøger via nettet.

Nemt og overskueligt
44 procent mener at internethandel gør det nemt og overskueligt at sammenligne varer og priser.

Vær opmærksom på leveringstid
- Op til jul er der travlt, så det er klogt at være opmærksom på leveringstiden. Jeg vil også anbefale, at man forholder sig til, om levering og returnering er gratis, og om man kan bytte gaven frem til januar, hvis den ikke falder i svigermors smag, slutter Peter G. Jørgensen.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip