Julekoncert med Paul Potts og Lene Siel

Paul Potts og Lene Siel giver julekoncert i Musik & Teaterhuset – Sønderjyllandshallen i Aabenraa. Det sker den 5. december.

Der er kun få billetter tilbage til koncerten. 700 billetter ud af 840 er solgt, fortæller Peter Autzen fra Sønderjyllandshallen.

Paul Potts

Den uforglemmeligt velsyngende brite behøver næppe nogen større præsentation. Vi kender ham alle fra den britiske tv-konkurrence ”Britains Got Talent”, hvor han i 2007 sang sig til berømmelse med en fantastisk version af ”Nessun Dorma”.

Og historien om Paul Potts rejse fra anonym tilværelse som sælger af mobiltelefoner til international sangstjernestatus kan i sommeren 2013 opleves i en stjernebesat, britisk filmatisering.

Her spiller James Corden rollen som Paul Potts, mens selveste Simon Cowell spiller sig selv.

Lene Siel

En nærmere forklaring om, hvilket sangtalent nordjyske Lene Siel besidder, er for de fleste vel unødvendigt. Igennem 22 år har hun solgt flere end en million cd’er, og Paul Potts er ikke den første internationale sangstjerne, som hun deler scene med.

Hun har sunget og spillet sammen med så kendte navne som blandt andet John Denver, Roger Whittaker, Helmut Lottie og Michala Petri.

Billetter kan købes på www.sjhallen.dk eller www.aabenraabilletten.dk.

 

Dagens Gossip