Julie Berthelsen inviterer fans med på slankekur

Skrevet af admin

02/02/2016

Dagens topnyheder

Den dansk-grønlandske sangerinde Julie Berthelsen har erklæret krig - ikke kun mod de ekstra kilo, der er kommet på sidebenene efter hendes anden graviditet, men også mod slankekure fyldt med forbud.

Og nu får hendes fans også muligheden for at deltage ved hjælp af Facebook-gruppen "Julies Let's do it gruppe", skriver hun på sin blog julieberthelsen.dk.

- Den er ment som inspiration og støtte. Når vi har overskud til det, kan vi dele opskrifter, mål og heppe på hinanden, siger "Shout"-sangerinden, der slog igennem i tv-programmet Popstars i 2002.

Men for Julie Berthelsen handler rejsen mod en mindre tøjstørrelse for første gang om mere end tallene på vægten.

Berthelsens nytårsforsæt er faktisk at lade være med at veje sig i hele 2016, men i stedet måle sig med et målebånd og virkelig mærke efter, hvornår hun føler sig godt tilpas.

- Jeg ved, at jeg skal smide omkring 20 kilo for at komme retur til min normalvægt, og jeg ved cirka hvordan jeg ser ud, når jeg ser rigtig godt ud i mine egne øjne. Men denne gang vil jeg også have lov til at prøve at føle det, skriver popstjernen.

Og selv om kropsmålene skal blive mindre, er det ifølge Julie Berthelsen slut med at sige "det må jeg ikke", når en usund fristelse står på tallerknen foran hende. For én dag om ugen, hvor intet er forbudt, er faktisk en del af sangerindens plan.

Den 36-årige sangerinde er fast besluttet på, at badevægtens tal ikke skal diktere, hvornår hun har nået sit mål.

- Ved ikke at lade vægten have magten, arbejder jeg mig hen mod size happy, altså en "størrelse glad". Dér hvor jeg er glad og tilfreds. Ikke vægten, ikke målene, ikke andre, ingenting andet end mig, skriver Julie Berthelsen på sin blog.

Du kan se Facebook-gruppen her: https://www.facebook.com/groups/444599589079069/

/ritzau/FOKUS