Julie var træt af, at folk blev ved med at parkere i hendes indkørsel: Så lagde hun en snedig plan

Ninna Andreasen

367 uger siden

|

01/07/2017
Folk blev ved med at parkere deres biler i 48-årige Julies indkørsel. Til sidst fik hun nok og ringede efter hjælp hos et byggefirma. Nu griner hele nettet af hendes hævn.

Dagens topnyheder

Det kan tit være et mareridt at finde en parkeringsplads.

Det gælder også for den 48-årige Julie Geue fra Crowborough i East Sussex, England. For hende er problemet dog som oftest, at hun ikke kan parkere i sin egen indkørsel, fordi andre har stillet deres biler i den.

I sidste uge fik hun dog nok. En bilist havde parkeret sin sølvgrå personbil, så Julie Geue ikke selv kunne bruge sin indkørsel.

Da indkørslen alligevel skulle have nyt grus på, blev hun enig med sig selv om, at hun - når hun nu ikke kunne komme til for bilen - blot kunne få byggefirmaet til at stille poserne med gruset bag bilen, så parkeringssynderen ikke kunne komme ud.

Hun efterlod også en besked til den uheldigt parkerende bilist.

- Hyg dig med at grave. I det mindste regner det ikke.

- Efter at have konsulteret offentligheden blev det ved afstemning besluttet, at du skulle have lov til at grave dig vej til friheden. Vær også opmærksom på overvågningskameraet. Smil, mens du arbejder.

Da bilisten kom tilbage for at hente sin bil, var han ikke ligeså munter, som Julie Geues beskeder til ham var.

- Overtræderen i dette tilfælde påstår at have lavet en fejl i forvirring over, hvilket hus, han skulle parkere foran. Desværre, efter at have fundet mig i dovne, modbydelige, uhøflige (ofte truende) folk, er jeg ligeglad med, om det er en ærlig fejl eller ej, skrev hun efterfølgende på Facebook.

Hun forklarer videre, at hun mindst tre gange om ugen sidder i sin bil midt på vejen med en massiv kø bag sig, mens folk har parkeret i hendes indkørsel, så hun ikke kan komme ind.

Læs også: Millioner har set denne mor klæde sine fire børn på 

- Jeg bor lige over for stationen, fordi det er belejligt… FOR MIG. Jeg har en indkørsel med plads til fire biler, fordi det er belejligt for mig. Ikke for at dovne stoddere kan parkere gratis. Det er ikke, fordi det kun sker på grund af toget. Weekenderne og aftnerne er formentlig værre, lyder det.

Billederne af hævnen er blevet delt over 5000 gange.