Jürgen Klopp: Det er ikke den værste dag i mit liv

Der skal mere end et 1-1-resultat til at slå benene væk under Jürgen Klopp.

Torsdag aften måtte Liverpool nøjes med det uafgjorte udbytte, da Rubin Kazan var på besøg på Anfield i Europa League.

Dermed lykkedes det ikke for Klopp at hente en sejr i sin første kamp på det traditionsrige stadion, men det ryster ikke den tidligere Borussia Dortmund-træner.

- Nogle gange er det en stor fordel at spille mod ti mand, og nogle gange er det et utaknemmeligt job. I aften viste vi ikke absolut mesterklasse, men det er heller ikke den værste dag i mit liv.

- Det var en varm velkomst (fra Liverpools fans, red.), og det var et af de bedste øjeblikke for mig i aften, siger Jürgen Klopp til Liverpools Twitter-profil.

1-1-resultatet betyder, at Liverpool indtager andenpladsen i gruppe B med blot tre point efter tre kampe, mens schweiziske Sion overraskende topper med syv point.

Marko Devic bragte Rubin Kazan foran efter et kvarter på et drømmemål, men russerne fik senere Oleg Kuzmin vist ud, efter at han modtog sit andet gule kort.

Minuttet efter udlignede Liverpool ved Emre Can, men mere blev det ikke til, selv om hjemmeholdet var en mand i overtal efter pausen, men Jürgen Klopp kigger alligevel frem.

- Jeg er kommet her som manager for en fodboldklub - en af de bedste i verden, og nu handler det om, at vi udvikler vores spil, så fansene kan nyde det, siger Klopp.

Liverpool får muligheden for at hente den første sejr til den nye manager, når Southampton kommer på besøg søndag i Premier League. /ritzau/

 

Dagens Gossip