Jury afviser kvindes sag: Ville sagsøge sin nevø for 833.000 kroner på grund af et kram

En amerikansk jury har afvist den sag, hvor en 54-årige kvinde krævede en kæmpe økonomisk erstatning af hendes 12-årige nevø for at give hende et kram. Det skriver engelske metro

Jennifer Connell ville have 833.000 kroner for krammet, der blev uddelt for fire år siden ved en børnefødselsdagsfest i den amerikanske delstat Connecticut.

Den 54-årige kvinde var taget fra hjembyen New York til nabostaten, hvor hendes nevø inviterede til fødselsdag, men på uheldigvis endte den unge fødselar med at brække kvindens håndled, da han ville byde hende velkommen med et flyvende knus.

Jennifer Connell var overbevidst om, at nevøen burde have vidst bedre, end at give et så voldsomt kram.

Juryen delte dog ikke samme opfattelse, og til Connecticut Post forklarer en nævning, at de ikke har fundet belæg for, at drengen handlede uagtsomt.

Læs også: Kvinde sagsøger sin nevø for 833.000 kroner på grund af et kram

I de sidste par dage har man i retsbygningen vendt og drejet den dengang otte-årige Sean Taralas kram.

Ifølge NY Daily News blev drengen så begejstret, da han så sin tante ankomme til fødselsdagsfesten. Han råbte 'Tante Jen, tante Jen', mens han løb hen og sprang i armene på kvinden.

- Pludselig var han der i luften, og jeg var nødt til at gribe ham, hvorefter vi væltede ned på jorden, lød det fra Jennifer Connell i vidneskranken.

Uheldet betød, at Jennifer Connell brækkede det ene håndled, og i retten har hun forklaret, at uheldet har haft store konsekvenser. 

- Jeg var for noget tid siden til en fest, og det var her svært for mig at holde min tallerken med Hors d'œuvre, lød det i retten fra Jennifer Connell.

Det ser nu ud til, at hun må kigge langt efter erstatningen på 833.000 kroner, da sagen er blevet afvist af en jury ved Connecticut Superior Court.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip