Justin Bieber i modvind for at mime

Musikanmelderne er ved at miste tålmodigheden med Justin Bieber. Hans koncert i New Jersey onsdag aften bliver sablet ned og popstjernen anklages for at mime sig igennem setlisten.

Siden starten på sin Europa-turné i februar har sangeren fået tiltagende kritik for sin opførsel uden for koncertarenaerne - og hug for at gå på scenen med flere timers forsinkelse. I de fleste tilfælde er Bieber dog blevet reddet af sin optræden. Anmelderne var indtil fornylig ret enige om, at han i det mindste gav publikum valuta for pengene.

Nu ser det imidertid ud til, at den canadiske popkomét har taget det næste skridt ind i den spiral, der har sendt andre unge superstjerner på nedtur. Han mimer - og det bliver bemærket.

Mesfin Fekadu fra nyhedsbureauet AP leverer en af de mest barske bedømmelser af koncerten i New Jersey. Han skriver blandt andet, at »Justin Bieber ikke var en popstjerne i form« og konstaterer, at sangeren også havde svært ved at holde trit med sine dansere.

»Han mimede tilsyneladende til de fleste numre og hans sjuskede, dovne dans var ude af takt. Bieber virkede ind imellem, som om han kedede sig. Det var bare endnu en udsolgt koncert, der skulle overstås«, skriver Fekadu om popstjernens besøg i Newark.

Chris Jordan fra lokalavisen Asbury Park Press er enig med APs anmelder og konstaterer desuden, at popteenageren havde meget lidt at komme med »i de få øjeblikke, hvor han rent faktisk sang«. Jordan kalder også Biebers stemme »tynd og skinger«.

Den 19-årige sangers »Believe«-turné fortsætter i New York i aften og efter yderligere fem koncerter i USA sætter Bieber kursen mod Asien.
Dernæst venter en rundtur i Sydamerika inden han afslutter programmet i New Zealand og Australien i december.

 

Dagens Gossip